Nordisk Pianotræf 2020

24-27. september

DER ER LUKKET FOR TILMELDINGER

 

Velkommen til Nordisk Pianotræf 2020 i Hirtshals!

Tilmelding og betalingEnglish

Pianotræffet bliver i år afholdt på det firestjernede Montra Skaga Hotel i Hirtshals.

Det bliver et træf med spændende oplæg, hands-on workshops og udstillinger fra Schimmel, Reyburn, Jahn, Knud Danielsen m.fl. Vi håber på at få nogle lærerige dage i selskab med gode kolleger fra nær og fjern.

Du sammensætter dit helt eget program ud fra de forskellige oplæg og workshops. Der er desværre ikke tid til at komme igennem det hele, så vær sikker på at vælge hvad der interesserer dig mest.

For at give deltagerne den bedst mulige oplevelse er der på Schimmels workshops en øvre grænse for antallet af deltagere, så husk at krydse dem af i tilmeldingsformularen hvis du vil deltage. Det er først-til-mølle, så tøv ikke med at tilmelde dig!

Tilmeldingsfristen er 20. juni 2020.

Alle værelser på hotellet er ikke-ryger, med bad/toilet, tv og gratis wifi. Der er adgang til hotellets faciliteter som billard, bordtennis, swimmingpool og sauna.

Alle måltider bliver serveret i hotellets restaurant. Oplys om evt. allegier i tilmeldingsformularen. Så sørger køkkenet for at tage højde for dette.

Priser pr. person:

Enkeltværelse: kr. 4.500,-

Dobbeltværelse: kr. 3.850,-

Kun pianotræf: kr. 2.300,-
(intet værelse)

Partner i dobbeltværelse: kr. 3.100,-
(som ikke deltager i træffets aktiviteter)

Prisen inkluderer måltider fra fredag morgen til søndag morgen.

Nordisk Pianotræf 2020

Find vej:

Montra Skaga Hotel
Willemoesvej 1
9850 Hirtshals

Nærmeste station: Lilleheden st.

Nærmeste lufthavn: Aalborg (AAL)

Reyburn:

Nate Reyburn (US)

CyberTuner – din egen stemning:

CyberTuner kan indstilles til at gentage dine stemme- og stemmeoptrækningsmetoder, og kan tilpasses den måde du stemmer på. Vi gennemgår iRCT’s Smart Pure 12ths tuning style, og hvordan man hurtigt og præcist stemmer og trækker op i en enkelt omgang.

Beregning og udskiftning af klaviatur:

Praktiske metoder til at renovere en mekanik ved at tjekke klaviaturtilstanden og måle tangentudveksling og dens påvirkning af mekanikkens geometri. Effekten af at installere nyt klaviatur og/eller ny mekanik. En visuel tur gennem Reyburn Pianoworks klaviaturproduktion ved hjælp af CAD og CNC-robotteknik.

Ergonomisk stemning – værktøj og teknikker:

Hands on workshop som giver indblik i hvordan du reducerer slid i kroppen; både ved brug af almindelig stemmenøgle og impact-nøgle. At nedbringe belastning i skulder, nakke og ryg ved at bruge det rigtige værktøj på den rigtige måde, er vigtigt uanset om du er nybegynder eller har stemt i årevis.

Schimmel:

Seminarer som består af to dele: En præsentation åben for alle og en hands-on workshop der kræver forudgående tilmelding. Husk at medbringe dit eget værktøj hvis du tilmelder dig.

Sammenhæng mellem regulering og intonation:

Med Karl-Heinz Habermann som har været hos Schimmel i over 20 år og er ansvarlig for flygelafdelingen i Braunschweig. Han er “Klavierbaumeister” og arbejder med slutinspektion af intonation og regulering på instrumenterne.

Regulering af flygelmekanik:

Med Nils Hasse som har været hos Schimmel i over 20 år og er ansvarlig for kvalitetskontrol og “Schimmel Academy” for den tekniske del. Han er “Klavierbaumeister” ligesom Karl-Heinz Habermann.

Disse workshops foregår ikke samtidigt, så det er muligt at tilmelde sig begge.

Jahn:

Polyester reparationer:

Lær hvordan man reparerer skader på polyesterlak. Små skader kan fixes uden at skulle omlakere hele stykket. Hands on-workshop hvor du selv kan prøve kræfter med reparationer.

Jon Arnø:

Ombygning af Hornung & Møller:

Se resultatet af en komplet ombygning af et Hornung & Møller flygel og hør historien om projektet.

Odd Aanstad:

Hvordan bliver et klaver ustemt?

Hvilke forhold gør at klaverer går ud af stemning, og hvad kan vi gøre for at reducere årsagernes effekt?

Ole Peter Jørgensen:

Gammeldags polering:

Lær hvordan du skaber nyt liv i et gammelt instrument ved at behandle overfladerne efter de gamle forskrifter. Medbring gerne en del du ønsker at polere selv.

UDSTILLINGER:

Knud Danielsen ApS

Pianodele og værktøj

Jahn Pianoteile

Piano parts and tools

Strandqvist

Piano-dækkener

Betalingsinfo:

Reg. 5333
Konto: 0400691

eller

IBAN: DK8953330000400691
SWIFT: ALBADKKK